slide layer
slide layer
slide layer
slide layer

پرسش و پاسخ پزشکی

نظرات

  1. محیا

    ۲۷ام تیر ۱۳۹۷ ۴:۲۷ ب.ظ

    سلام دکتر ..من امروز به دلیل اضطراب یک دفعه قلبم درد گرفت درست زیر بغل سمت چپ به طرف سینه و به دست چپم کشیده میشه به خصوص انگشتهای دستم …با ایندرال چهل آروم نشدم ..درد به گونه ای هست که حتی نمیتونم بخوابم….آیا این درد قبله و خطرناکه؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۸ام تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۵ ق.ظ

      سلام. دردی که با این مشخصاتی که گفتید، ساعتها طول بکشد، معمولا قلبی نیست، مگر اینکه شما دیابتی باشید و یا بیماری خاص دیگری داشته باشید.
      در صورت طول کشیدن درد، توسط یک پزشک عمومی ویزیت شوید تا ارجاع مناسب انجام شود.
      مطالبی که در همین سایت درمورد دردهای قلبی و زمان ارجاع به متخصص قلب هست، مطالعه بفرمایید.

  2. آریا

    ۲۸ام تیر ۱۳۹۷ ۶:۲۹ ب.ظ

    سلام خسته نباشید.
    دارای ۱٫۵ درصد pvc هستم.بدون آرتیمی خطرناک و بدون مشکلات ساختاریِ قلب.برای رفع این pvc قرص سوتالول ۸۰ روزی یک عدد بهتر است یا پرانول ۲۰ روزی دو بار؟ممنون.

    • دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ق.ظ

      سلام. Pvc بدون علامت و کم، حتی نیاز به دارو و درمان ندارد.
      تجویز دارو با ویزیت بیمار انجام می شود و بالینی است.

  3. شیوا

    ۲۹ام تیر ۱۳۹۷ ۷:۲۵ ب.ظ

    با سلام
    خانم دکتر خاله منمتولد ۴۲ هست و سال ۸۶ سکته مغزی داشته و بعد از ی دوره فراموشی و بی تعادلی و بی اختیاری در کارها کم کم بهبود پیدا کرد و تونست خودش کارهاشو انجام بده. ولی زیر نظر دکتر هست و داروهای ضد لخته خون بهش میدن… آسپرین… پیلاویکس و … البته خالم دیابت هم داره.
    چند وقتی هست که متاسفانه خیلی پرخاشگر شده و بسیار بسیار کم تحمل و بد دهن
    خواستم سوال کنم ببینم از عوارض پیلاویکس هست یا اصلا می تونه چنین اثری بذاره؟
    چون دقیقا از بعد آخرین سری دکترش که داروهاش عوض شده اخلاقشم زیر و رو شده بدون اینکه شرایط زندگیش تغییری داشته باشه
    ممنون میشم اگر پاسخگو باشین

    • دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ ق.ظ

      سلام.‌کسی که سکته ی مغزی کرده و عروق مغزی وی دچار مشکل هست، هرگونه تغییر در وضعیت روانی وی هم میتواند متاثر از درگیری قسمتهای مختلف مغز باشد.
      حتما مشکل را با نرولوژیست شان درمیان بگذارید.
      عارضه ی پلاویکس نیست.

  4. Arash

    ۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۱ ق.ظ

    سلام ،نارسایی های خفیف دریچه ای در افراد جوان آیا احتمال پیشزفتشان وجود دارد ؟ بنده ۲۳سال دارم و هیچ گونه فشار خون و..ندارم و در دو دریچه trivial mr و mild tr نارسایی دارم ،ضمن اینکه ورزش هم میکنم آیا برای بهبود آن مفید هست یا نه

    • دکتر مریم احمدی

      ۳ام مرداد ۱۳۹۷ ۵:۲۴ ب.ظ

      سلام. این گزارش در اکو، اصلا جای نگرانی ندارد.
      به فعالیتهای عادی زندگی و ورزش ادامه دهید و فکرتان را مشغول این حد نارسایی نکنید.

  5. عرفان

    ۳ام مرداد ۱۳۹۷ ۷:۲۶ ب.ظ

    ببخشید موقع انجام تست Eps موقعی که می خپاهند سوزن ب کشاله های ران بزنند بیهوش می کنند یا بدونه بیهوشی این کار را انجام می دهند

    • دکتر مریم احمدی

      ۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۲:۲۱ ب.ظ

      سلام. با بی حسی موضعی انجام میشود.

  6. سونیا

    ۶ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸ ق.ظ

    سلام خانوم دکتر
    دختری ۲۸ساله هستم که به دنبال درد قلب وانتشار ان به مچ دست و کف وانگشتان دست چپم به دکتر مراجعه کردم و با انجام اکو دکتر گفتند افتادگی نسبتا زیاد دریچه میترال دارم وپراتول تجویزکردند و ورزش ولی وقتی جواب اکو رو از نت سرچ کردمدیدم مشکلات دیگه ام دارم که دکترمبهش اشاره نکرد
    Trivial mr&tr
    Av
    NL lv function
    دکتر خواهش میکنم بهم بگید Nl LV چیه ؟
    ایا با این وضع قلب و نارسایی خفیف من مجاز به ادواج هستم؟
    متشکرم

    • دکتر مریم احمدی

      ۸ام مرداد ۱۳۹۷ ۸:۵۸ ق.ظ

      سلام.
      این اصطلاح یعنی “نرمال بودن بطن چپ!”
      اکوی این چنینی هیچ منعی برای ورزش، ازدواج و بارداری و زایمان و… ندارد.

  7. امین

    ۸ام مرداد ۱۳۹۷ ۶:۲۲ ق.ظ

    سلام
    یک مرد ۶۵ ساله که ۲ سال است دچار دیابت شده اما دیابت خفیف و قابل کنترل (HbA1c = 6.1%) که فقط روزی یک قرص متفورمین می‌خورد
    ایشان تا به این سن بیماری قلب و عروق نداشته است ولی ضربان قلب در حال استراحت از جوانی تا به الان همیشه پایین بوده بین ۵۰ تا ۵۸ ضربان در دقیقه اما این ضربان پایین هیچ علامت و نشانه بدی ندارد مثل سرگیجه و غیره.
    ایشان
    بر ای کنترل فشار خون روزی یک عدد آملودیپین ۵ می‌خورد (فشار خون در حال استراحت ۱۲۵ روی ۸۰)
    برای دیابت روزی یک عدد متفورمین ۵۰۰ مصرف می‌کند
    برای پیشگیری از انسداد عروق کرونر قلب روزی یک عدد آتورواستاتین ۱۰ می‌خورد

    سؤال من اینست که آیا ایشام (مرد ۶۵ ساله) با توجه به سن و بیماری دیابت باید روزانه یک عدد آسپرین ۸۰ میلی‌گرمی مصرف کنند؟

    ممنون از توجه شما پزشک محترم

    • دکتر مریم احمدی

      ۸ام مرداد ۱۳۹۷ ۸:۵۵ ق.ظ

      سلام. بله. مصرف آسپیرین در ایشان مفید خواهد بود، مگر اینکه سابقه ی خونریزی گوارشی داشته باشد.
      ایشان بدون داشتن علایم خاص قلبی، باید حداقل، سالانه بررسی قلبی- عروقی شود.
      همانطور که ته چشم وی باید به طور مرتب توسط چشم پزشک دیده شود و کلیه ها نیز از نظر عوارض دیابت- فشار خون چک شوند.

  8. محمدرضا

    ۱۰ام مرداد ۱۳۹۷ ۸:۵۵ ب.ظ

    یاسلام
    چندین سال پیش ظپش قلب داشتم که با مراجعه به پزشک قرص پروپرانولول تجویز و با مصرف این قرص زمان تپش قلب موضوع برطرف میشد که پس از آن نیز دیگر این دارو را مصرف نمی کردم.
    پس از گدشت زمان نسبتا زیادی دوباره تپش قلب شروع و نفسم نیز هنگام تپش قلب تنگ میشود البته میزان روزانه تپش قلبم نیز زیاد میباشد به نحوی که اکثر اوقات تپش قلب دارم.
    چند روز پیش با مراجعه به پزشک ابتدا نوار قلب و سپس اکو انجام شد که داروهای زیر تجویز شد:
    metoral 50 روزی ۲ عدد
    Ropixon 20 شبها یک عدد
    پلاویکس ۷۵ شبها یک عدد
    نیتروکسیر ۲٫۶ سه نوبت در روز هر بار نصف
    تا قبل از آن هر روز آسپیرین ۸۰ مصرف میکردم
    سوال:
    با مصرف نیتروکسیر تپش قلبم شدیدتر و حتی درد قفسه سینه نیز گرفتم و نفس تنگی نیز مضاعف شد
    آیا مصرف داروها را ادامه دهم؟
    البته پزشک معالج بدون اخذ آزمایش و صرفا با دیدن نوار قلب و اکو این داروها را تجویز کرد و قرار شد یک هفته بعد دوباره رجوع کنم و گفتند امکان انژیو وجود دارد.
    از راهنمایی شما ممنونم

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۹:۲۷ ق.ظ

      سلام. داروهای تجویزی شما برای موارد گرفتگی عروق قلبی است و نه یک تپش قلب ساده و معمولی.
      حتما در نوار قلب و یا اکوی قلبی، شواهدی دال بر گرفتگی عروق قلبی داشته اید که پزشک شما این داروها را شروع کرده و احتمال آنژیوگرافی را مطرح کرده است.
      به توصیه ی پزشک معالجتان عمل کنید.
      تجویز و یا قطع دارو و… با پزشکی است که بیمار را ویزیت کرده است .
      در این موارد که بسیار حساس است، بدون ویزیت بیمار نمیتوان نظر داد.

  9. سارا جعفری

    ۱۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ق.ظ

    سلام خسته نباشید. من ۱۱ تیر سزارین شدم متاسفانه چند روز بعد عمل در هر ۲ پام خون لخته شد و بعد لخته رفت به ریه و آمبولی ریه شدم به مدت ۶ ماه باید وارفارین مصرف کنم از زایمانن خونریزی واژن دارم اما خیلی کم بود ای ان ار رو با انجام ازمایش تنظیم میکنم فقط اینکه هفته قبل عدد به ۴/۱ رسید و خونریزی من شدت پیدا کرد بعد به ۳/۸ رسید خونریزیم کمتر شد بعد به ۲/۹ رسید دوباره خونریزیم شدید شد من دکتر زنان هم رفتم علت رو مربوط به رحم دونستن که کیست دارم و از زایمان لخته مونده در رحمم. به من قرص مفنامیک نوشتن که روزی ۲ بار استفاده کنم. سوال من اینه که مفنامیک اسید مگه با وارفارین تداخل تداره؟ برای قطع شدن خونریزیم چیکار کنم؟ این خونریزی ربطی به مصرف وارفارین نداره؟؟؟؟؟؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱:۲۹ ب.ظ

      سلام. در مصرف وارفارین پس از آمبولی ریه، تنظیم INR ، بین ۲ تا ۳ مد نظر است.
      درصورتیکه در محدوده ی گفته شده، خونریزی از واژن داشتید، باید با متخصص زنان مشورت کنید و اگر جفت و یا… در رحم باقی مانده باشد، باید خارج شود.
      تداخلات وارفارین بسیار بالاست و با مفنامیک هم تداخل دارد.
      خونریزی مختصر، اگر ناشی از وارفارین باشد، مهم نیست و درمان آمبولی ریه مهمتر است و به هیچ وجه نباید وارفارین قطع شود.

  10. خدابنده

    ۱۳ام مرداد ۱۳۹۷ ۱:۱۲ ق.ظ

    دکتر کاش دایرکت ایستاگرام هم جواب سوال میدادین

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۵ام مرداد ۱۳۹۷ ۸:۴۸ ق.ظ

      سلام. بعلت مشغله ی فراوان، فعالیت در فضاهای متعدد، در حال حاضر امکانپذیر نمیباشد.

  11. خدابنده

    ۱۶ام مرداد ۱۳۹۷ ۲:۵۸ ق.ظ

    سلام.دکتر آخرین اکوی مادرم هست براتون میفرستم.میخواست بدونم احتیاج به عمل دارن.دارو دیلتیازم و پروپرانول و ASA و رزوواستاتین مصرف می کنند.آیا لازم هست به جای پروپرانول متورال مصرف بشود و قرص کاپتوپریل برای ایشون لازم هست.۱۱E & TDI & 4D was performed. (UN J P)“ ‘۴
    Aflf—l m
    E Wave: 75 cmls A Wave: 92 cmls DT: 201 mscc lVRT: mscc i RV: cm/s SEP: cmls LAT: cm]:
    ۱) Left ventricular size is normal with good contraction.
    EDV= 58 ml, ESV= 28 ml,
    ۲) Right ventricular size is normal with good contraction.
    ۳) Lett atrium is normal Size = 348 cm.
    ۴) Len atrial appendage is normal.
    ۵) Right atrium is normal
    ۶) Aorta Ascending aorta is mildly dilated
    size of ascending aorta: 3.9 cm
    ۷) Mitral valve is thickened with trivial miual regurgitation ‘
    ۸) Aortic valve is bicuspid with mild calcification and mild aortic insufficiency moderate Aortic Stenosis
    PG: 50mmHg MG: 19mmHg
    Aortic annulus: 2.20m ’ Sinus of Valsalva: 2.9cm Sinotubulnrjunction: 2.7cm
    ۹) Trier-spin valve is nonnal
    ۱۰) Pnlmonic valve is normal
    ۱۱) Pulmonary venous drinage is normal with S>D
    ll) Intentrial septum is nonnal
    ۱۳) Interventriculnr septum is normal
    ۱۴) Pericardium is normal
    Conclusion:
    ۱٫ BICUSPID AORTIC VALVE, MODERATE AS, MILD A! y
    g- SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION
    SIZE AND FUNCTION /_r./, a. /

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۶ام مرداد ۱۳۹۷ ۹:۳۲ ق.ظ

      سلام. تنگی متوسط دریچه ی آئورت ناشی از دریچه ی دولتی مادرزادی، مطرح شده. با توجه به بالین برای جراحی تصمیم گیری میشود و تنظیم دارو هم بالینی است.
      پزشکی که بیمار شما را ویزیت کرده، و بالین وی را می شناسد، بهترین کمک و راهنمایی و تنظیم دارو را انجام میدهد. تحت نظر ایشان باشید.

  12. حسین صادقی

    ۱۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۶:۰۵ ب.ظ

    با سلام ..مدتی در ناحیه قلب دچار درد بودم به بیمارستان مراجعه دو روز بستری شدم با آزمایشات و تست ورزش و اکو تشخیص دادند از قلب نیست و باز درد ادامه داشت اسکن هسته ای نیز انجام دادم گفتند موردی نیست اما درد هنوز گاها در سینه بالای سینه چپ حس می کنم که با ضربان قلب. درد قطع و وصل میشود البته با مصرف دیلتیازیم درد هر چند روز برای چند دقیقه ای هست و قطع میشود و البته در اکو گفتند افتادگی بسیار جزئی دریچه دارم که مهم نیست ….سنم ۵۹ سال ….علت درد را هنوز پیدا نکرده ام دلیل آن چه میتواند باشد….با تشکر

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۸ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۲ ق.ظ

      سلام. اگر طی بررسی های قلبی انجام شده، مشکل خاصی نبوده و تغییرات نواری قلب نداشتید، باید دنبال علل دردهای غیرقلبی قفسه ی سینه باشیم که میتواند ناشی از مسایل گوارشی و معده و اسپاسم مری ، درگیریهای عضلانی اسکلتی و دیسکهای گردنی و آرتروزها، مسایل ریوی و حتی درگیریهای آئورت و… باشد.
      در کنار همه ی این مسایل، موارد روحی- روانی هم میتواند مد نظر باشد ولی در سن شما تشخیص اول نیست.
      همیشه معاینه و علائم بالینی بیمار، اولین قدم در شروع بررسی های تشخیصی است.

  13. مهدی

    ۲۴ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۱۱ ب.ظ

    با سلام.ایا می‌شود LVhخفیف ناشی از فشارخون را بدون دارو به حالت اولیه باز گرداند.

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۵ام مرداد ۱۳۹۷ ۹:۰۸ ق.ظ

      سلام. در اکویی که نشان دادید، LVH ناشی از فشارخون به تنهایی نیست و آئورت دو لتی و نارسایی متوسط آن، عوامل دیگر بزرگی قلب و افزایش ضخامت آن هستند.
      حتما درمان دارویی با توجه به اندازه ی فشارخون و علایم بالینی بیمار مورد نیاز هست.

  14. محمدعلی

    ۲۵ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۵۱ ق.ظ

    باسلام
    من پسر ۱۵ سال ایی هستم من بهم هولتر وصل کردن و درجوابش ۳ بار آریتمی داشتم اولیش ۱۲۵ دومیش ۱۳۰ و سومیش ۱۵۶ ولی در بقیه روز زیر ۱۱۰ بوده است آیا نیاز به ابلیشن قلب است
    توروخدا جواب دهید

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۶ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ب.ظ

      سلام. اطلاعاتی که دادین برای مشخص کردن نوع درمان کافی نیست.

  15. احسان

    ۲۶ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۶ ق.ظ

    ببخشید من مدتی است که چند ساعت پس از انجام شنای سوئدی دچار تنگی نفس میشم که خیلی برام آزار دهندس.گاهی اوقات بعد از حمام کردن یا هنگام خواب هم این حالت به من دست می دهد.می خواستم علتش بدونم چیه؟ افتادگی میترال هم دارم تنگی نفس میتونه مربوط به اون باشه ؟و آیا باید ورزش کردن رو کنار بذارم و موجب بدتر شدن بیماریم میشه یا نه ؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۸:۳۱ ق.ظ

      سلام. علل تنگی نفس متعدد است.
      افتادگی خفیف میترال، این علایم را نمیدهد.
      بهتر است که توسط متخصص داخلی- ریه، بررسی و ویزیت شوید و ارجاع درست، درصورت لزوم صورت بگیرد.

  16. سپهر

    ۲۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ ق.ظ

    باسلام
    آیا برای ضربان بالا(۸۰تا۱۱۰)بدون آریتمی ابیلبشن نیاز است

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷ ق.ظ

      سلام. خیر
      ضربان کمتر از صد، بالا محسوب نمیشود. ولی ۱۱۰ بدون آریتمی هم نیاز به ابلیشن ندارد.

  17. مهدی

    ۲۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۱:۵۶ ب.ظ

    با سلام خانم دکتر جواب اکوی من رو میشه بگین.آیا نارسایی خفیفه یا متوسط.ممنون میشم جواب بدین

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۷ام مرداد ۱۳۹۷ ۷:۴۷ ب.ظ

      سلام. مشکل شما، یک مشکل مادرزادی هست که آئورت به جای سه لت، دو لَت دارد و باعث ایجاد تنگی خفیف در آئورت و نارسایی خفیف با تمایل به زیاد شدن به سمت متوسط شده است.
      نارسایی خفیف در دریچه های ریوی و دریچه ی سه لتی سمت راست و نارسایی جزیی در دریچه ی میترال دارید. که غیر از آئورت، بقیه، اهمیت چندانی ندارند.
      اکوی منظم و سریال، در کنار معاینه و علایم بالینی، برای شما ضروری است.

  18. مرادی

    ۳۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۴۲ ق.ظ

    سلام وسپاس
    آیاورزش کردن تاثیری درمیزانptکسانی که وارفاین مصرف می کننددارد?
    ممکن است باانجام فعالیت وورزش نیازبه وارفارین برای داشتنptدرمحدوده توصیه شده بیشترشود?

    • دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ب.ظ

      سلام.
      بالا رفتن فعالیت جسمی و ورزش باعث افزایش نیاز به وارفارین می شود ولی چیزی که مهم است ، این است: کسانی که وارفارین مصرف میکنند، مجاز به انجام هر ورزش و فعالیتی نیستند و هر چیزی که احتمال ضربه را در آنها افزایش دهد، برای آنها ممنوع است.
      وارفارین در هر فرد با توجه به خودِ فرد، رژیم غذایی و فعالیت جسمی وی تنظیم میشود و برای هر مشکلی، INR خاصی مد نظر است.

  19. مرادی

    ۳۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ق.ظ

    باسلام وسپاس
    بالارفتن ضربان هنگام فعالیت مشکلی برای دریچه های مکانیکی وتشکیل لخته ایجادنمی کند?

    • دکتر مریم احمدی

      ۳۱ام مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ

      دریچه های مکانیکی در حالت عادی هم باعث ایجاد لخته و هم لیز هموگلوبین، می شوند و وارفارین جلوی این ایجاد لخته را تاحدی میگیرد ولی صددرصد نیست.
      هر عاملی که باعث برخورد بیشتر خون با دریچه ها شود، امکان تشدید عوارض را دارد.

  20. سونیا

    ۶ام شهریور ۱۳۹۷ ۶:۳۵ ب.ظ

    سلام خانم دکتر عزیز
    قبلا ازتون راهنمایی خواسته بودم در مورد پرولاپس شدید با علامت قلب وtrivial mr &tr و لطف کردید پاسخ دادید و ازتون خیلی متشکرم
    الان من روزی نیم ساعت تا چهل دقیقه ورزش پیاده روی و دوچرخه ثابت انجام میدم
    *ایا ورزش رو باید در حد تپش قلب و تعریق زیاد داشته باشم یا ملایم؟
    *من هر روز پرانول میخورم ایا این دارو رو باید مداوم مصرف کنم ؟
    *ایا من با این سابقه باید قبل از هر ترمیم دندانپزشکی کپسول اموکیسیلین مصرف کنم چون دکترم چیزی بهم نگفت , ایا امکان اندوکاردیت وجود داره؟اگر بله باید چه دوز و چند روز یا ساعت قبل از داندانپزشکی مصرف کنم؟
    *خانم دکتر برای اینکه این نارسایی بیشتر نشه باید چه کار کنم ایا پرهیز غذایی داشته باشم?
    من خیلی شغل پرایترسی دارم و خیلی عصبی میشم ایا این مسیله هم میتونه روی شدت نارسایی تاثیر بزاره؟
    عذرخواهی میکنم تعدا سوالاتم زیاده ولی خیلی برام مهمه ممنون میشم پاسخ بدید

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۰ام شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ ب.ظ

      سلام.
      —طبق گزارش اکو، نارسایی ایجاد شده ناشی از پرولاپس خفیف است و شما هیچ منع فعالیتی و ورزشی ندارید. بنابراین افزایش تعداد ضربان قلب و… بستگی به تمرین خودتان و تحمل جسمی تان دارد.
      —نیازی به مصرف آنتی بیوتیک، قبل از اقدامات دندانپزشکی ندارید.
      —استرس روی پیشرفت بیماری تاثیر مستقیم ندارد ولی تپش قلب ناشی از آن را افزایش میدهد.
      —مصرف داروی پروپرانولول، یک درمان علامتی برای تپش قلب ناشی از پرولاپس است و جزو درمان خودِ پرولاپس نیست. بنابراین اگر شما با ورزش و کنترل استرس، قادر به کنترل ضربان قلب خود باشید، نیازی به مصرف دارو نیست.

  21. سما

    ۱۱ام شهریور ۱۳۹۷ ۱:۵۴ ق.ظ

    سلام و خدا قوت
    مادرم هفتاد ساله است و مدت هاست ک قرص متورال روزی یک عدد عصرها مصرف میکند و قرص املودیپین ۵ هم صبح ها..اخیرا بعد از اکو متوجه شدیم رگهای قلبی ایشون کمی رسوب داره ک یه دکتر تجویز ب آنژیوگرافی و دکتری دیگر این تشخیص رو رد کرد و دارو دادند به این ترتیب ک متورال یکی صبح و یکی شب مصرف کنند.حالا با توجه ب اینکه قرص املودیپین هم صبح ها مصرف میکنند با متورال ک هر دو کاهنده فشار خون هسنتد تداخل دارویی نداره؟؟ فشارش معمولا ۱۲ روی ۸ است ک در مواقع استرس

  22. دکتر مریم احمدی

    ۱۱ام شهریور ۱۳۹۷ ۱:۱۶ ب.ظ

    سلام. بررسی عروق قلبی، با اکوی قلبی به تنهایی نیست و عروق اپیکاردیال قلب به صورت مستقیم در اکوی بالغین، قابل رویت نیست و افت عملکرد در یک محدوده ی قلبی، با تخمین گرفتگی رگ آن منطقه همراه است.. شرح حال و علایم بالینی و تغییرات نواری و افت عملکرد قلب در اکو، اگر همزمان وجود داشته باشد، باید بررسی بیشتر قلبی انجام شود.
    -تداخل دارویی در این موارد مطرح نیست و با توجه به بالین بیمار، تجویز دارو انجام شده است.

  23. سما

    ۱۱ام شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۴۸ ب.ظ

    با سلام مجدد و تشکر از پاسخ شما…
    پس شما توصیه میفرمایید ک آنژ یوگرافی در مورد ایشان انجام شود؟ هنوز درد دست چپ کم و زیاد وجود دارد و گرهی در قلب..البته تشخیص اولیه پارکینسون هم در ایشان داده شده ک ب متخصص مغز و اعصاب ارجاع داده شده اند.

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۲ام شهریور ۱۳۹۷ ۱:۵۵ ب.ظ

      سلام. من بصورت کلی توضیحی درمورد آنژیوگرافی و ارتباطش با اکو دادم و نظری مستقیم، در مورد انجام و یا عدم انجام آنژیو، ندارم.
      در مورد تصمیم به آنژیوگرافی، عوامل مختلف دخالت دارند و همیشه پزشکی که بیمار را ویزیت کرده، میتواند بهترین راهنما باشد.

  24. سما

    ۱۲ام شهریور ۱۳۹۷ ۳:۳۱ ب.ظ

    از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام شهریور ۱۳۹۷ ۹:۲۴ ق.ظ

      سلامت باشید

  25. مهدی

    ۱۳ام شهریور ۱۳۹۷ ۷:۴۵ ب.ظ

    با سلام .خانم دکتر با توجه به اکوی بنده وضعیت اکو چطور است آیا میشه با توجه به اکو عمل نرفت چون من فقط ۲۰سالمه ومیترسم عمل شم و همچنین با توجه به اکو فشارخون بنده باید در چه سطحی باشد تا به قلب آسیب نرسد.فعلا که فشارخون دیاستول بین۵الی۷و سیستولیک بین ۱۱الی۱۳هستش همچنین هیچ علائمی مثل تپش قلب و تنگی نفس ندارم و فقط نارسایی دارم و تنگی ندارم و دکتر گفته ورزش هوازی بلامانع است ولی ورزش سنگین مثل بدنسازی و کشتی نه و دکتر هم قرص کنکور۵رو فقط تجویز کردن.لطفا ر اهنماییم کنین.

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام شهریور ۱۳۹۷ ۹:۲۰ ق.ظ

      سلام. باتوجه به دو لتی بودن دریچه ی آئورت و نداشتن تنگی ، و فقط وجود نارسایی آئورت، چون ریشه و روت آئورت هم گشاد نیست، با توجه به علایم بالینی، درمورد اندیکاسیون عمل، تصمیم گیری میشود.
      کنکور داروی خوبی است.
      اکوی سریال را انجام دهید.
      فشار خونتان نباید بالای ۱۴ باشد.
      در صورتی که علایم بالینی ندارید، فعلا نیازی به جراحی نیست و با دارو و اکوی سریال، پیگیری کنید.

  26. فاطمه

    ۱۵ام شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۳۹ ق.ظ

    سلام من سی سالمه،بعضی وقتا قلبم درد میکنه مخصوصا اگه عصبانی بشم که به دست چپم میزنه
    جدیدا هم گاهی احساس میکنم که آب داغ میریزه روی قلبم. مشکلی هست؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۰ام شهریور ۱۳۹۷ ۹:۲۳ ق.ظ

      سلام. برای دقت بیشتر در نوع درد و علایم همراه آن، به مطالبی که در همین سایت و درمورد دردهای قلبی و زمان مراجعه به متخصص قلب نوشته ام مراجعه نمایید.
      به نظر که دردهای شما غیر اختصاصی است ولی شرح حال تان، دقیق نیست!

  27. سما

    ۲۱ام شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ

    سلام خانم دکتر
    ببخشید من ۲۵سالمه
    مدتی همش دست چپم و کتف چپم درد میگیره… چند بار هم موقع امتحانات احساس درد قفسه سینه کردم بیمارستان رفتم و نوار قلب گرفتم دکتر اورژانس گفتن از قلبت هست و داروی خواب آور نوشتن که متاسفانه به خاطر امتحان اصلا نخوردم ولی الان دست و کتف چپم خیلی اذیتم میکنه بعضی وقتها هم دردش به سمت گردن کشیده میشه…. آیا ممکنه به خاطر قلب باشه و شما چه راه درمانی پیشنهاد میدید؟ ممنون از راهنمایی شما پزشک بزرگوار

    • دکتر مریم احمدی

      ۲۲ام شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۶ ق.ظ

      سلام. اگر زمان درد طولانی است و یا با فعالیت ارتباطی ندارد، و نوار قلبِ حینِ درد، مشکلی ندارد، بعید است که مشکل شما قلبی باشد.
      تجویز داروی خواب و یا ضد استرس توسط پزشکی که شما را دیده، بیشتر غیرقلبی بودنِ مشکل شما را تایید میکند.
      در صورتی که با کاهش استرس، درد شما همچنان ادامه داشته باشد، به پزشک داخلی مراجعه نمایید تا در صورت لزوم، ارجاع مناسب شما صورت بگیرد.

  28. عباس

    ۲۷ام شهریور ۱۳۹۷ ۱:۴۸ ب.ظ

    با سلام . دکتر حدود ۴ ماه هست که تپش قلب .احساس خفگی دارم .سردردوکمی هم سر گیجه دارم . تو اتاق تاریک احساس خفگی میکنم شب ها که میخوام بخوابم حتما چراغ باید روش باشد و رادیو هم تو گوشم میزارم که تپش قلب نگیرتم. صبح که از خواب پا میشم به محضی که بلد میشم تپش قلب میگیرتم نفسم بالا نمیاد .از کارو زندگی افتادم ….ممنون میشم راهنماییم کنید چکار کنم .

    • دکتر مریم احمدی

      ۲ام مهر ۱۳۹۷ ۸:۴۶ ق.ظ

      سلام. علایم شما طبق شرحی که دادید، برای قلب، غیراختصاصی هست.
      یک بار نوار قلب حینِ تپش قلب، بگیرید، اگر آریتمی نداشتید، دنبال مسایل قلبی نباشید و به یک مشاور و یا روانپزشک مراجعه کنید.

  29. بنیامین

    ۳۱ام شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۵۵ ب.ظ

    سلام خانم دکتر.بنده چندین سال هست که بدنسازی کارمیکنم اما نه بصورت حرفه ای و سنگین. همیشه به بدنسازی به چشم یک فعالیت جسمی مفید و اصولا یک کار یدی ساختاریافته نگاه کردم . هدف ام در این ورزش قوام یافتگی عضلات و از بین رفتن خمودگی وسستی جسمانی میباشد نه افزایش وزن و حجیم کردن عضلات.مقدار فشاری هم که به بدن ام وارد میکنم سعی میکنم متعادل و استاندارد باشد شاید به اندازه ی فشاری که یک کشاورز و یا یک بناء ساختمانی به بدن ش وارد میکند بنده توسط دمبل به بدن ام وارد میکنم.با این حال ورزش بدنسازی میتواند برای بنده مضر باشد یاخیر ؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۲ام مهر ۱۳۹۷ ۸:۴۹ ق.ظ

      سلام. خیر
      با این توصیف، بدنسازی برای قلب شما مضر نیست.
      چون فشار به عضلات قلبی در رژیم های پرپروتئین و نادرست، و بدنسازی همراه با افزایش حجم و فشار به عضلات بوجود می آید.

  30. مهرداد رجبی

    ۸ام مهر ۱۳۹۷ ۵:۴۹ ب.ظ

    سلام خانم دکتر احمدی… وقت به خیر …. تا مرداد ماه ۱۳۹۷ فکر می کردم قلبم مانند ساعت کار می کند, ولی نوار قلب و بعد از آن چند مرحله اکو کاردیوگرافی از نشان از نارسایی بطن چپم با EF کمتر از ۲۵ بود. در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ آنژیوگرافی انجام دادم و رگ کرنری LAD دارای گرفتگی ۹۰-۷۰ درصد بود و یکStent معمولی(فلزی) در این رگ کاشته شد. در حال حاضر : قرص ASA 80mg روزی یک عدد؛ قرص Ropixon 40mg روزی یک عدد؛ قرص Plavix 75 mg ؛ قرص Clopidogrel 6.25 روزی ۲ عدد استفاده می کنم.
    قرص های Clopidogrel 6.25 را صبح همراه صبحانه و ۱۲ ساعت بعد همراه با شام( ساعت ۱۹) مصرف می کنم.
    قرص ASA را بعد از صبحانه مصرف می کنم.
    قرص Ropixon 40mg را بعد از شام ( ساعت ۲۱) مصرف می کنم.
    قرص Plavix 75 mg را قبل از خواب ( ساعت ۲۳) مصرف می کنم.
    سئوال یک : آیا برنامه زمانی مصرف این قرص ها درست است؟ آیا تداخلی وجود ندارد؟ یعنی اثر بخشی دارویی به اندازه کافی وجود دارد؟
    سئوال دو : با توجه به اینکه به علت سکته خاموش قسمتی از بطن چپم مرده؛ آیا با باز شدن رگ کرونری قلبم آیا احتمال درصدی بازگشت و بهبود EF بطن چپم وجود دارد؟

    با تشکر – مهرداد رجبی

    • دکتر مریم احمدی

      ۹ام مهر ۱۳۹۷ ۲:۲۱ ب.ظ

      سلام.مصرف قرص کارویدلول ربطی به پربودن معده ندارد، بنابراین همان رعایت کردن تقریبی ساعت مصرف در صبح و شب کافی است.
      قرص روپیکسون باید عصر و یا شب استفاده شود.
      پلاویکس و آسپیرین باید با معده ی پر مصرف شوند و توصیه به مصرف آنها بعد از غذا هست.
      اگر بین داروها، حداقل بیست دقیقه فاصله باشد، تداخلات دارویی کم میشود.
      در مورد نارسایی قلب شما و اینکه بهبود خواهد یافت یا نه، بستگی به علتِ اصلی آن، سایز بطن چپ و وضعیت حرکتی دیواره های آن، سن شما، سایر بیماریها مثل دیابت و…، ومصرف الکل و سیگار و سایر مخدرها و..‌. دارد.
      اکوی مجدد حدودا سه ماه بعد، بهترین کمک را در بررسی پمپاژ قلب شما خواهد نمود.

  31. مهرداد

    ۳۰ام مهر ۱۳۹۷ ۴:۵۹ ب.ظ

    سلام خانم دکتر . از بزرگ منشی, روشنگری و راهنمایی شما پیشاپیش صمیمانه قدردانی می کنم.
    به علت انژیوپلاستی و کاشت یک Stent در عروق کرونری قلبم روزانه داروهای : قرص ASA 80mg روزی یک عدد؛ قرص Ropixon 40mg روزی یک عدد؛ قرص Plavix 75 mg ؛ قرص Carvedilol 6.25 روزی ۲ عدد را مصرف می کنم. در ضمن قند خونم در حالت ناشتا در حدودmg/dl 117 می باشد. آیا داروهای زیر باعث افزایش قند خونم می شوند؟ توصیه شما چیست؟ آیا مصرف این قرص ها برای بهبود سریع تر قلبم کافی است؟ سپاس گزار مهربانی شما – مهرداد

    • دکتر مریم احمدی

      ۱ام آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۶ ب.ظ

      سلام. داروهای شما برای استنت قلبی بسیار مناسب است ولی سه ماه بعد از استنت گذاری، باید چربیهای خون و تستهای کبدی چک شوند و در صورت امکان، دوز داروی چربی شما کاهش یابد.
      چون دوز بالای داروی چربی، برای طولانی مدت، مناسب نیست.
      این داروها باعث افزایش قند شما نمی شوند.
      آزمایش قند ناشتا را به همراه دو ساعت بعد صبحانه و متوسط قند سه ماهه (Hb A1C) تکرار کنید. در صورت بالا بودن و یا در همین ۱۱۷ ، که درمعرض دیابت محسوب می شوید، باید متفورمین، تحت نظر پزشک شروع کنید.

      • مهرداد

        ۲ام آبان ۱۳۹۷ ۲:۲۷ ب.ظ

        سلام خانم دکتر احمدی . از راهنمایی های شما انسان فرهیخته و والامقام بی شمار سپاس گزارم. خانم دکتر: اگر شما اجازه دهید تصمیم گرفته ام روزانه ( بعداز ظهرها از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۰۰) از ترد میل به مدت ۳۰ دقیقه: با دور (آرام ( ۵دقیقه) – متوسط( ۲۰ دقیقه) و آرام ( ۵ دقیقه) استفاده کنم. لازم به یاد آوری است که در تاریخ ۱۲ شهریور به دلیل گرفتگی عروق کرونری آنژیوپلاستی(PCI) شدم و یک عدد Stent در عروق کرونری LAD قلبم کاشته شد. و در حال حاضر داروهای : قرص ASA 80mg روزی یک عدد؛ قرص Ropixon 40mg روزی یک عدد؛ قرص Plavix 75 mg ؛ قرص Carvedilol 6.25 روزی ۲ عدد را مصرف می کنم.بی صبرانه منتظر راه گشایی شفاف شما می باشم. با آرزوی بهترین ها – ارادتمند شما – مهرداد

        • دکتر مریم احمدی

          ۲ام آبان ۱۳۹۷ ۸:۳۳ ب.ظ

          سلام و تشکر از اظهار لطف شما.
          بهتراست که قبل از انجام ورزش، تحت نظر پزشک، تست ورزش، بدون قطع داروها انجام دهید تا حداکثر ضربان قلبی که مجاز به ورزش در آن میباشید و فشاری به عروق شما نمی آید، مشخص گردد.
          حتما قبل از شروع ورزش، تست ورزش قلبی، انجام دهید!

  32. لیلی نظری

    ۳ام آبان ۱۳۹۷ ۹:۳۷ ق.ظ

    با سلام
    من ۳۵سال دارم و ۴ مرتبه با فاصله های ۶ ماهه و بیشتر دچار ضربان قلب ۱۶۰ و۲۰۰ شدم به من گفتند که راه فرعی داری و بابد بسوزانی ،سوال من اینست که این کار را انجام بدهم یا نه ؟و آیا پس از انجام این عمل من یک قلب سالم دارم یا نه؟ و یا اینکه قلب من میشه یک قلب دستکاری شده؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۵ام آبان ۱۳۹۷ ۶:۰۰ ب.ظ

      سلام. درمان قطعی در آریتمی های با راه فرعی، ابلیشن و یا همان سوزاندن است.
      ولی تصمیم گیری برای انجام آن، بسته به نوع آریتمی، خطراتی که ایجاد میکند و تعداد دفعات تکرار و علائمی که برای بیمار ایجاد میکند و… می باشد.
      شایع ترین آریتمی در سن شما، AVNRT و یا عامیانه تر: PSVT ، هست که در صورت تکرار زیاد و یا آزاردهنده بودن بدای شخص و…، باید ابلیت شود.
      اگر ابلیشن، درست انجام شود، هیچ عارضه ای برای شما به جا نمیگذارد و پس از آن، نیاز به مصرف قرص هم ندارید و جای نگرانی ندارد.

  33. محسن

    ۵ام آبان ۱۳۹۷ ۴:۲۹ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید مادر من متولد ۱۳۳۵ می باشد و دارای فشار خون بالا می باشد وقرص های زیر را مصرف مینماید آتنولول ،فوروزماید، لوزرتان، آملوپرس۵، کاردوایل و چند مدتی است که علائم زیر در بدنش مشخص شده لطفا راهنمایی فرمایید:
    ۱-گرم شدن پشت بدن بعد از خوردن غذا
    ۲- غش
    ۳-سرفه خشک
    ۴- خون مردگی زیر پوست بعد از خارش دست بیشتر
    ۵- تاری دید
    در ضمن برای آب مروارید چشم قراره عمل بکنیم ایا مشکلی بوجود می اید و برای دندان مصنوعی ایا میتوانیم اقدام کنیم؟؟
    قبلا از حضرتعالی تشکر و سپاس را مینمایم

    • دکتر مریم احمدی

      ۵ام آبان ۱۳۹۷ ۶:۰۶ ب.ظ

      سلام. در سن بالای ۶۰ سال، با مصرف این همه دارو، فشارخون باید حتما، کمتر از ۱۴ باشد.
      علایمی که گفتید، غیر از سرفه که میتواند از عوارض لوزارتان باشد، به داروهای در لیست مربوط نیست.
      توصیه میکنم که حتما توشط یک متخصص داخلی ویزیت شود و درصورت نیاز به قلب ارجاع گردد.
      برای دندان مصنوعی مشکلی نیست.
      جراحی آب مروارید چشم هم اگر با بی حسی موضعی باشد، موردی ندارد ولی درصورت نیاز به بیهوشی عمومی، باید توسط متخصص قلب، ویزیت شود

  34. یاسر

    ۶ام آبان ۱۳۹۷ ۷:۲۰ ب.ظ

    با سلام خدمت خانوم دکتر احمدی
    بنده ۳۸ سال دارم حدود دو هفته قبل در ماموریت تبریز دچار تپش قلب شدید شدم
    تپش قلب حدود ۳۱۰
    در حین تپش دچار ادم ریوی شدم و ریه من آب آورده بود
    و با دوبار شوک ریتم قلبیم برگشت
    در بیمارستان شهید مدنی به من گفتند بیماریت آریتمی af هستش
    قبلا دیابت داشتم و فشار خون هم داشتم
    روزانه ۳ قرص متفورمین و کپتوپریل استفاده میکردم .
    به من گفتند حتما برای ادامه درمانت به تهران و کلینیک آریتمی رجایی برو
    اینجا هم تشخیص عمل ابلیشن دادند

    در حالیکه حال عمومی من بسیار عالیست و فشار و قند خون هم با مصرف داروهای جدید در کنترل است .
    با توجه به هزینه بسیار بالای بالون کاریو آیا شیوه دیگری برای در مان این بیماری نیست .؟
    دلیل اصلی ایجاد این مشکل استرس است یا قند و فشار ؟
    احتمال تکرارش چقدر است

    با تشکر و درود بی پایان

    • دکتر مریم احمدی

      ۷ام آبان ۱۳۹۷ ۸:۲۴ ب.ظ

      سلام. ریتم Af با ضربان بالای ۱۸۰، حتما مشخصه ی یک راه فرعی است و نیاز به پیگیری دارد.
      شما یک ریتم af ساده نبودید که قابل گذشت باشد، حتما در یک مرکز دولتی، پیگیری کنید.
      هزینه ی بررسی و درمان در مراکز خصوصی بسیار بالاست.
      با تکرار مساله، احتمال خطر، زیاد است.

  35. حسین

    ۷ام آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۶ ق.ظ

    سلام خانم دکتر من در دعوا چاقو خورده تو قلبم بطن راستم از دنده سینه ام باز کردن عملم کردن بعد عمل ده روز گذشت اکو انجام دادم اکو گفت قلبت مشکل نداره سالمه نوار هم انجام دادم میگن خوبه فقط تغییر کرده اینم خاطر ضربه چاقو مشکلی نداره

  36. دکتر مریم احمدی

    ۷ام آبان ۱۳۹۷ ۸:۲۶ ب.ظ

    سلام. اگر درحال حاضر حال عمومی خوب و اکوکاردیوگرافی خوبی دارید، نگران تغییرات جزیی نوار نباشید.

  37. مجید

    ۱۲ام آبان ۱۳۹۷ ۲:۰۷ ب.ظ

    سلام وقت بخیر ممنون که می خونید. اواخر شهریور ماه ابتدا مسموم شدم و فشار زیادی به قفسه سینم میومد موقع اوغ زدن چون چیزی خارج نمیشد چند روز بعدش بعد خوب شدن مسمومیت ساعت ۴ صبح سینم درد گرفت و دوباره دوروز بعد شدید تر تکرار شد حمله قلبی بود بعد بستری شدن دکتر برام اسپرین کارودیلول و لیزینوپریل نوشت و گفت ازمایشات و نوار و اکو خوبه البته ازمایش خونم اول مثبت بود c.trop بعد منفی شد چند مشکل دیگم داشت که خوب شد. بعد مرخص شدن دکتر گفت حتما برو انژیوگرافی و سی تی اسکن قلب تا مشخص بشه و نتایج و سی دی اون رو هم برام بیار. بعضی اوقات تپش قلب دارم و دستامم سرد میشه که اونا رو از استرس و هیجان تشخیص دادن من شهرستان هستم با توجه به دوری راه و هزینه چون سی تی اسکن قلب رو دو جا انجام میدن تهران و مشهد ایا واقعا لازمه برم ؟ ممنون

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۳ام آبان ۱۳۹۷ ۳:۱۱ ب.ظ

      سلام. سن شما در بروز علایم مهم است!
      شاید همان اولین بار که فکر کردید مسموم شُدید، قلب تان بوده که مشکل پیدا کرده.
      اینکه آنزیم قلبی مثبت بوده، یعنی اینکه فشاری به قلب شما وارد شده است.
      علایم و مواردی که توضیح دادید، در تصمیم گیری دقیق، کامل نیست.
      اگر به همراه درد سینه، تغییراتی در نوار قلبتان هم بوده ، و آنزیم قلب هم بالا رفته، و سپس بهتر شده، حتما باید مساله را، بطور جدی پیگیری نمایید.
      اسکن قلبی هم در اکثر جاها و شهرها انجام میشود.
      لزوم انجام اسکن قلبی ، با توجه به علایم قلبی- نوار قلب و …، تشخیص داده میشود.

  38. مجید

    ۱۳ام آبان ۱۳۹۷ ۵:۲۰ ب.ظ

    سلام . درمورد پیام قبلی . ۲۱ سالم هست. بار اول مسمومیت بود و حالت تهوع و اسهال استفراغ شدید بود که دکتر دارو نوشت براش .و درمورد قلب هم نوارقلب ها از همون اول خوب بود اکو ها خوب بود فقط ازمایش خون مشکل داشت که بستری شدم.که بعدش نرمال شدck mb -c.trop مشکل داشت . ازمایش کامل خون رو هم که انجام دادم هیچیم بالا نبود همه چیز خوب بود نه قند نه چربی … دکتر هم ام ار ای قلبی و انژیو گرافی گفته بودندانجام بدم ببخشید اشتباه نوشتم تو پیام قبلی. ممنون از وقتی که میزارید

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۷ ۸:۵۶ ق.ظ

      سلام. با توجه به سن شما، حتما هدف پزشک شما از انجام ام آر آی قلبی، بررسی بیماریهای خاص مادرزادی قلب هست که پزشک به آنها مشکوک شده است و چون این موارد بسیار ریز و تخصصی است، در مورد لزوم بررسی ، کسی که بیمار و سیر بیماری را دیده، بهترین کمک را میتواند بکند.
      با توجه به شرح حال، قابل قضاوت نیست.
      بعلت کم بودن مراکزی که ام آر آی قلبی انجام میدهند، درخواست ما فقط در موارد شک تشخیصی به مواردی خاص که بیمار را درگیر کرده، میباشد و قدم تشخیصی اولیه و یا چک آپ قلبی نیست!
      بهتر است از پزشکتان در مورد جزییات و شک تشخیصی، دقیق تر سوال بفرمایید تا راهنمایی کنند.

  39. زهرا

    ۱۳ام آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ب.ظ

    سلام خانوم دکتر
    من ٢٣ سالمه،چند وقته تو قفسه سینم درد خیلی شدیدی احساس میکنم گاهی اوقات حتی نمیتونم نفس بکشم یا وقتی نفس میکشم دردم عمیق تر میشه،هروقت به سمت چپ میخوابم درد خفیفی دارم،بعضی وقتا تپش قلبمم زیاد میشه،به پزشک هم مراجعه کردم ولی گفتن مشکلی ندارم!میخواستم بدونم علت این دردها چیه؟مشکلی وجود داره یا عصبیه؟

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۷ ۹:۰۰ ق.ظ

      سلام. با توجه به سن پایین، مسایل هیجانی و یا استرسی میتواند علایم شما را توجیه کند ولی بهتر است که اول، عکس ساده ی قفسه ی سینه بگیرید و از نظر کم خونی و تیرویید و.‌‌.. هم بررسی شوید.

  40. حمیدرضا

    ۱۴ام آبان ۱۳۹۷ ۸:۵۹ ق.ظ

    با سلام
    برای فرزندم بعلت عمل قلب dtga بعد از عمل مجبور شدن پیس قرار بدهند اکنون بعد از ۱ سال ریتم قلب برگشته آیا برای بیرون آوردن پیس میکر و احتیاج به عمل قلب باز هست یا نه ( آیا عمل سختی هست یا نه)
    ممنون از لطف شما

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۷ ۹:۰۷ ق.ظ

      سلام. در هر سنی محلی که ژنراتور پیس قرار میگیرد، متفاوت است.‌
      اما چه در شکم باشد و چه در بالای سمت راست یا چپ قفسه ی سینه، برای درآوردن آن نیازی به عمل باز قفسه ی سینه نیست و فقط باز کردن محل ژنراتور کافی است.
      جراحی کوچکی است، نگران نباشید

  41. ناشناس

    ۱۴ام آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۵۹ ب.ظ

    سلام من بیمارى دریچه ائورت دارم گشادى ۴۵ساله بعضى از دکترها میگن عمل کن وبعضیها میگن وقت دارى
    ممنون میشم از جوابتان

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۴ام آبان ۱۳۹۷ ۱:۰۹ ب.ظ

      سلام. گشادی و یا همان نارسایی آئورت، در هر فردی با توجه به علایم بالینیِ فرد و ایجادِ تنگی نفس و… و شدتِ نارسایی در اکو؛ بزرگی قلب، و پاسخ ویا عدم پاسخ به درمان دارویی، برای انجام جراحی تصمیم گیری می شود.
      اگر ناشی از روماتیسم قلبی باشد، وضعیت سایر دریچه ها هم مهم است.
      فقط داشتن نارسایی به تنهایی برای تصمیم به جراحی کافی نیست.

  42. ابوالفضل

    ۱۹ام آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۰۱ ق.ظ

    با سلام حدود بیست روز جراحی قلب انجام دادم.درحال حاضر به توجه به اینکه تغذیه رعایت میکنم و پیاده روی میکنم یبوست بسیار شدید گرفته ام ک با هیچ ملینی درمان نشده ام همراه با خونریزی و درد شدیدکه ناتوان در خوابیدن ونشستن هستم. راهنماییم کنید

    • دکتر مریم احمدی

      ۱۹ام آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۴ ب.ظ

      سلام. در این زمان که تازه جراحی قلب کرده اید، یبوست و سفت کار کردن شکم برایتان خوب نیست.
      مایعات و آب ولرم فراوان بنوشید.
      اگر دیابت ندارید، میوه هایی مانند گلابی و خرمالو و انجیر بخورید.
      از ملین های گیاهی مثل سی لاکس و یا ملین هایی مثل پسیلیوم و لاکتولوز و یا شیرمنیزیم استفاده کنید.
      البته اینها در فرد غیر دیابتی مشکلی ندارند ولی در دیایت، بعضی ها، نباید استفاده شوند.
      در صورت ادامه ی خونریزی از مقعد، گاهی ایسکمی روده مطرح است که بعد عمل قلب اتفاق میفتد و باید دوز آسپیرین را افزایش داد، که در این مورد باید پزشک معالج تان بررسی، و درمان را انجام دهد.
      در صورت ادامه ی یبوست با مصرف موارد فوق؛ حتما به متخصص داخلی مراجعه نمایید، چون یبوست شدید باعث فشار به عروق شما و محلِ زخم جراحی خواهد شد!

  43. رضا

    ۲۱ام آبان ۱۳۹۷ ۵:۵۳ ب.ظ

    سلام خانم دکتر
    من خانومم در هفته ۲۰ بارداری هست. قبل از هفته بیستم متیل دوپا مصرف میکرد فشارش تنظیم شد اما از هفته بیستم به بعد با مصرف متیل دوپا دچار تپش قلب و افزایش فشار میشه. ممکنه بفرمائید باید چکار کنه؟

    ممنون

اضافه کردن یک نظر

مریم احمدی متخصص بیماری های قلب و عروق تهران